Schoenen bij van Bakel Podotherapie

Vanaf 2018 bied van Bakel Podotherapie ook schoenen aan mocht u geïnterresseerd zijn kunt u, uw gegevens achter laten bij mijn assistenten 046-4588228 en dan bel ik u om een pasafspraak te maken.

YDA Schoenen

Comfort, Gebruikersgemak & Stijl!

YDA zijn hoogtechnologische schoenen gebaseerd op internationaal wetenschappelijk onderzoek in de biomechanica. De technische kenmerken leiden de weg naar een nieuw concept van welzijn, gezondheid en vitaliteit.

YDA’s zijn ontwikkeld voor mannen en vrouwen ter preventie en zorg van voetproblemen zoals hallux rigidushallux valgusklauw-en hamertenenmetatarsalgiesesamoiditis en worden ook postoperatief ingezet. Daarnaast worden ze ook voor ruimere doeleinden gebruikt zoals sport, vrije tijd, toerisme en zelfs ter vervanging van een dagdagelijkse schoen of sneaker.

De eigenschappen van YDA

Hielsteun

De YDA hielondersteuning heeft een comfortabele, gedempte interne structuur die de hiel beschermt tegen blessures, terwijl deze voorzichtig gestabiliseerd wordt tijdens bewegingen.

Bovendeel

Het comfortabel, naadloos ontwerp omsluit de voet in een beschermend omhulsel.

Easy-lace

YDA schoenen hebben een semi-elastische snelle vertersluiting met een koordgesp. Dit zorgt voor een voortdurende aanpassing voor maximaal comfort tijdens dagelijkse activiteiten.

Spring system

De Spring Systeem technologie zorgt voor een biomechanische controle bij elke stap.

YDA Rocker zolen

De YDA uitneembare binnenzolen zijn comfortabel en ademend. Ze kunnen vervangen worden door een eigen op maat gemaakt exemplaar.

Zachte zoolbodem

De ultralichte , schokabsorberende YDA zool is uitgerust met een innovatief rocker design om bewegingscontrole te verzekeren.

€170,- per paar contant gepast betalen voor vaste klanten die binnen Nederland wonen kan het ook op factuur

Share This